Budapest Ferihegy II. repölőtér - Nyköping Skavsta repülőtér 2 órás repülőút. Kiutazás egyénileg.

 

Nyköping Skavsta repülőtér - Stockholm – Sziget (300 km) 3 órás autóút. Vendégeinket a Skavsta repülőtéren helyi vezetőjük várja, aki az egész időtartam alatt Önökkel marad. Elviszi Önöket a horgász szigetre, valamint segít a tolmácsolásban és az egyéb kérdések megoldásában is.

 

A program időpontja április, május, valamint október és november. Ekkor van a legjobb lehetőség a nagy halak fogására. A módszer „wobler” vagy „villantó”, aminek a megvételére kint is van lehetőség. A program időtartama általában 1 hét, ami a repülőjárattól függően szombat vagy vasárnap kezdődik.

 

Lehetőség van egyénileg autóval való kiutazásra is, ez lényegesen megemeli a költségeket, de igény szerint ez is megoldható. A távolság Budapesttől 2640 km és kétszer kell átkelni a tengeren. Pontos útleírást tudunk biztosítani.

 

A kint tartózkodás időtartama önellátó, ami azt jelenti, hogy mindenki hozza magával (vagy ott vásárolja meg) a szükséges étel-, és italmennyiséget (pl.: kenyér, hús, burgonya, hagyma, üdítő, stb.), mivel a sziget 40 km-es körzetében vásárlási lehetőség nincs.

 

!!! EURÓPAI UNIÓS E111-es biztosítást mindenki szerezze be magának és hozza magával!!!